Werkwijze

Hoveniersbedrijf Bourgondien werkt altijd door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden uw wensen besproken en zullen we onze ideeën hierover aan u voorstellen.

Er moet uiteraard rekening worden gehouden met de bestaande objecten (denk aan uw tuinhuisje, uw bomen, uw vijver), maar bijvoorbeeld ook met de kleuren beplanting die u wel of niet in uw tuin wilt. Dit zullen we allemaal tijdens een eerste gesprek behandelen. Aan het einde van het gesprek zullen we uw tuin inmeten om vervolgens een tekening aan te leveren die op schaal gemaakt is.

Na afloop van het eerste gesprek gaan we aan de slag met het ontwerp. In dit ontwerp wordt met alle factoren rekening gehouden:

Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met uw budget. Nadat we het ontwerp en de gepaste offerte klaar hebben, zullen we contact met u opnemen om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak zullen wij vervolgens de offerte voorleggen en is er uiteraard plaats voor eventuele wijzigingen. Zodra de tekening geheel naar uw wens is zullen we een afspraak met u maken vanaf wanneer de werkzaamheden van start zullen gaan.